Насіров призначив Марушевській заміну. Каже, вона на роботу не ходить

Насіров призначив Марушевській заміну. Каже, вона на роботу не ходить

Укрінформ
Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров призначив Олексія Василенка виконувачем обов'язків керівника Одеської митниці ДФСУ.

Про це Насіров заявив у прямому ефірі одного з телеканалів.

"Це призначення пов'язане з тим, що Марушевська (керівник Одеської митниці, яка подала заяву про звільнення. - Ред.) перестала виходити на роботу. Для забезпечення безперебійної роботи митниці я видав наказ, щоб обов'язки керівника митниці виконував Олексій Василенко", - сказав голова ДФСУ.

Насіров додав, що у січні 2017 року буде оголошено відкритий конкурс на заміщення вакантної посади керівника Одеської митниці.

Голова ДФСУ також висловив незадоволення роботою екс-керівника Одеської митниці, яка "посіла 12 місце з виконання надходжень до бюджету".

Варто зазначити, що в.о. керівника Одеської митниці Василенко працює в системі ДФСУ з 1994 року. Розпочав службу інспектором митного поста "Азовсталь" Маріупольської митниці, пізніше очолив митницю у Вінниці, а в 2014 - в Черкасах. Останнім часом обіймав керівні посади в центральному апараті ДФСУ.

Як повідомлялося, керівник Одеської митниці Юлія Марушевська та її заступник Семен Кривонос подали заяви про звільнення з посад 14 листопада. Марушевська зазначила при цьому, що прийшла на цю посаду, щоб міняти країну, втілити ідеали Євромайдану. Але рік роботи був часом "постійної боротьби з системою, яка чинила опір реформам". За її словами, причина подачі заяви - "перешкоди, які створював керівник ДФСУ Роман Насіров при спробах проведення реформ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-