У Маріуполі почало мовлення військове радіо

У Маріуполі почало мовлення військове радіо "Армія-FM"

Укрінформ
У місті Маріуполь Донецької області запрацювала нова радіостанція - військове радіо "Армія-FM".

Про це в середу повідомили в Маріупольській міській раді.

"З 15 листопада в Маріуполі працює військове радіо "Армія-FM", яке веде мовлення з Києва, на хвилі 89,5", - йдеться в повідомленні.

У сітці мовлення як інформаційні, так і розважальні програми. Мета створення радіо – надати інформаційну підтримку солдатам на передовій.

На сьогоднішній презентації радіо заступник міського голови Ярослав Хотнянский зазначив, що дане радіомовлення важливе для Маріуполя, адже в місті зосереджена велика кількість військовослужбовців. "Та кількість військових, ті підрозділи, які розташовані в Маріуполі – це наша підтримка. Тепер вони – маріупольці, члени нашої великої родини. Дуже важливо, що тепер кожен охочий може передати привіт солдату, чоловікові, сину, які знаходяться тут. Тим воїнам, які стоять на передовій, не вистачає цього", - сказав він.

За словами директора Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України Яни Холодної, на сьогодні вони вже ведуть мовлення в Краматорську, Бахмуті, Покровську, Костянтинівці, Щасті, а з учорашнього дня ще й у Маріуполі. Вона подякувала міській владі за надану допомогу і підтримку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-