У Маріуполі набагато безпечніше, ніж в будь-якому іншому місті - Аброськін

У Маріуполі набагато безпечніше, ніж в будь-якому іншому місті - Аброськін

Укрінформ
Поліція Донецької області зробить все необхідне для безпечного перебування іноземних делегацій на території підконтрольного їм регіону. І Маріуполь не є менш безпечним, ніж міста в сусідніх областях.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Поліція Донеччини готова до обговорення проблемних питань, пов'язаних із забезпеченням безпеки представникам дипломатичних установ, які відвідують нашу область. Ми зробимо все необхідне задля безпечного перебування іноземних делегацій на території Донецького регіону», - написав голова обласної поліції.

Він висловив упевненість, що коли дипломати відвідують Донецьку область «це, насамперед, дає їм можливість безпосередньо отримати інформацію про реальний стан справ - російську агресію, обстріли і проблеми жителів».

Водночас Аброськін зазначив, що, коли організовується візит іноземних представників в Маріуполь, не передбачається тривале перебування в цьому місті, а базовими обираються міста інших областей, які наближені до Донеччини. «На моє запитання, чому ці міста вважаються безпечнішими за Маріуполь, єдиний аргумент - це вже не Донецька область, де йдуть бойові дії. Дуже спірне твердження, оскільки безпеку жителів Маріуполя, як і у всіх містах на підконтрольній Україні території Донеччини, в посиленому режимі охороняють поліцейські з бійцями Нацгвардії і військовими ЗСУ», - написав Аброськін.

Він також додав, що система блокпостів знижує ризик виникнення небезпечної ситуації, а посилене патрулювання вулиць підвищує безпеку в населених пунктах. "Та й за рівнем загальнокримінальної злочинності в тому ж Маріуполі знаходитись набагато безпечніше, ніж в будь-якому іншому місті сусідніх областей», - зазначив Аброськін.

Він висловив сподівання, що вже найближчим часом іноземні делегації стануть частими гостями на Донеччині. «Це потрібно, перш за все, для міжнародного розголосу про злочинну діяльності НЗФ «ДНР» і російського агресора», - підкреслив начальник поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-