У Маріуполі встановлять «розумні» відеокамери на вулицях - поліція

У Маріуполі встановлять «розумні» відеокамери на вулицях - поліція

Укрінформ
У Маріуполі міська рада за рішенням сесії виділила кошти для встановлення «розумних» відеокамер, включивши відеосистему до загальної програми «Безпечне місто».

Про це повідомили в Центральному відділі поліції Донецької області.

«На XII сесії Маріупольської міської ради заступник начальника Управління інформаційного забезпечення ГУНП у Донецькій області Денис Пефтієв розповів про переваги встановлення модернізованих відеокамер і переконав депутатів міськради у необхідності оснащення ними міста. Рішення про виділення коштів на їх придбання і включення до загальної програми «Безпечне місто» прийнято депутатами одноголосно», - сказано в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що в Головному управлінні Нацполіції у Донецькій області завершується будівництво Єдиного аналітичного сервісного центру (UASC), який стане реалізацією першого такого в Україні інноваційного проекту. Його основою буде інтелектуальна система відеоспостереження - встановлені на вулицях «розумні» камери з власним програмним забезпеченням.

Встановлення модернізованого обладнання дасть змогу не лише знизити кількість правопорушень і розкривати злочини. Інформація з камер також буде виводитися на монітори міських служб, які беруть участь у забезпеченні життєдіяльності, і дозволить своєчасно реагувати на всі її зміни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-