У Станиці в бою поранений український боєць

У Станиці в бою поранений український боєць

Укрінформ
На Луганщині внаслідок бойового зіткнення поранено одного українського військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-служба Донецької військово-цивільної адміністрації з посиланням на главу облдержадміністрації Юрія Гарбуза.

"Ситуація на лінії розмежування відносно стабілізувалася. Проте, як відзначають військові, у Станиці Луганській під ворожим вогнем опинились саме ті ділянки, звідки планувалося виведення військ, згідно з рамковими угодами Мінських домовленостей. Наші бійці були змушені відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї. Один солдат отримав поранення", - прокоментував ситуацію Гарбуз.

В прес-службі Луганської ОДА також зазначають, що протягом минулої доби російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь по позиціях учасників антитерористичної операції. Бойовики двічі відкривали прицільний вогонь із мінометів 82 калібру та гранатометів у напрямку с.Новоолександрівки Попаснянського району. Противник обстрілював позиції сил АТО з важкого озброєння та вдавався до залучення снайпера.

"Наприкінці дня, 24 жовтня, майже 2 години ворог обстрілював позиції сил АТО, розташовані на околицях смт Станиця Луганська. Вогонь вівся із гранатометів типу АГС-17, стрілецької зброї, також працював снайпер", - зазначили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-