До бойовиків

До бойовиків "Л/ДНР" з перевіркою приїхав начальник російського штабу

Укрінформ
На окуповані території Сходу України прибула комісія ЗС РФ на чолі з начальником штабу Центру територіальних військ Південного військового округу. Російські воєначальники планують перевірити з'єднання та частини 1 та 2 армійських корпусів (АК), які сформовані на території так званих "ДНР" та "ЛНР відповідно. 

Про це повідомило на своїй сторінці у Фейсбуці Головне управління розвідки Міноборони.

"З метою перевірки з'єднань та частин 1 та 2 АК до окупованих територій Сходу України прибула комісія ЗС РФ на чолі з начальником штабу Центру територіальних військ Південного ВО", - йдеться у повідомленні.

У військовій розвідці також зазначили, в рамках підтримання боєготовності військ бойовики вчора приводили до вищого ступеня готовності підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), реактивного артилерійського дивізіону 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Крім того, проводилися ротації/посилення передових підрозділів. Так, на Новоайдарському напрямку до району н.п.Весела Гора переміщено підрозділи 12 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. А на Донецькому напрямку проведено ротацію розвідувальних підрозділів на напрямках н.п.Луганське, Зайцеве, Авдіївка. Крім того, запланована ротація передових підрозділів окремого стрілецького батальйону 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

За даним ГУР МО України, також продовжується ведення бойовиками розвідки сил АТО. "Зафіксовано діяльність маневрених груп радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби противника у смугах відповідальності 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) та 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - зазначили у розвідці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-