ГПУ повідомила про підозру меру Бучі за

ГПУ повідомила про підозру меру Бучі за "лісові оборудки" - Луценко

Укрінформ
ГПУ повідомила про підозру голові та секретарю Бучанської міськради за незаконну передачу у власність земель лісового фонду.

Про це у Фейсбуці пише Генпрокурор Юрій Луценко. 

"Після величезної слідчої роботи Департаментом з розслідування у сфері економіки ГПУ сьогодні повідомлено про підозру голові Бучанської міської ради Федоруку А.П., а також секретарю цієї ж ради", - зазначає Луценко.

Як він вказує, Федоруку А.П. інкриміновано незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 млн грн, а секретарю ради 1,024 га, який у відсутність Федорука А.П. також незаконно передав земельні ділянки лісового фонду.

"В тексті підозри зазначені дуууже відомі призвіща щасливих "нових бучанців", - наголосив глава ГПУ, додавши, що обом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем).

"Слідство планує відсторонити Федорука від займаної посади. В разі переховування його від слідства ми змушені будемо оголосити його в розшук для затримання і арешту", - резюмує Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-