Підозру оголосили ще одному продавцеві горілки-вбивці

Підозру оголосили ще одному продавцеві горілки-вбивці

Укрінформ
Прокуратура Харківської області оголосила підозру 31-річному жителеві Вовчанського району за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння й загибелі людей (ч.3 ст.204 КК України).

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури області Артур Оганнісян.

"Встановлено, що чоловік був посередником між виробниками сурогату й реалізаторами неякісного спиртного. Саме цей підозрюваний продав смертельний алкоголь власникові одного з магазинів у Харківському районі", - відмітив прокурор.

За його словами, максимальна санкція статті - 10 років позбавлення волі.

"Досудове розслідування триває", - додав прокурор.

Як повідомляв раніше Укрінформ, з 22 вересня, за даними Держспоживслужби, загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю в Харківській області становила 86 осіб, із них померло 40. У 28 померлих виявлено у крові метиловий спирт.

На сьогодні заарештовано без права на запоруку 27-річного харків'янина, що підозрюється у виробництві сурогатного алкоголю, затримано й троє його спільників. Суд заарештував з правом на запоруку в сумі 275 тыс.грн хазяйку чотирьох магазинів у Вовчанському районі, де торгували сурогатом на розлив. Під домашнім арештом – двоє осіб, що збували сурогат в Ізюмському і Харківському районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-