У справі про отруйну горілку ще один підозрюваний

У справі про отруйну горілку ще один підозрюваний

Укрінформ
У Харкові оголосили підозру чоловіку, який збував у торговельні точки сурогатний алкоголь, що призвів до смерті людей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"Прокуратура області затвердила та оголосила підозру 31-річному мешканцю Вовчанського району за фактом збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння та загибелі людей (ч. 3 ст. 204 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.

За словами начальника відділу прокуратури області Артура Оганнісяна, наразі встановлено, що чоловік був посередником між виробниками сурогату та реалізаторами неякісного спиртного населенню. Саме він продав смертельний алкоголь власнику одного з магазинів у Харківському районі.

В прокуратурі нагадали, що наразі затримано та оголошено підозру організатору сурогатного бізнесу, трьом його пособникам та трьом власникам магазинів, де реалізовувався неякісний алкоголь.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляють у Держпродслужбі, станом на 9:00 7 жовтня 2016 року всього в країні зареєстровано 105 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, із них 53 завершились летально. Постраждали люди в 5 областях, найбільше (86 отруїлися, 28 померли) - на Харківщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-