Кількість жертв

Кількість жертв "паленої" горілки збільшилась до 53. Отруїлися 105

Укрінформ
В Україні на 18 годину 6 жовтня зареєстровано 105 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них 53 завершилися летально.

Про це повідомляється на сайті Держспоживслужба. 

"За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області кількість постраждалих від отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем збільшилася: отруїлася 1 особа (м. Мерефа Харківського району) та померло - 2 особи в м. Балаклія, які перебували на лікуванні з 04.10.2016 року. Загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю у Харківській області становила – 86, з них померло 40 мешканців області. За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявлено у 28 померлих", - йдеться у повідомленні.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби в Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано (сумарна кількість випадків отруєнь по цим областям становить - 19, з них завершились летально - 13).

Відповідно до повідомлення ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області за результатами судмедекспертизи у 5 померлих виявлено в крові метанол.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 9 годину четверга, 6 жовтня, було зареєстровано 104 випадки отруєнь фальсифікованим алкоголем, із них 51 завершився летально.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-