На Харківщині смертельна горілка забрала життя ще трьох людей

На Харківщині смертельна горілка забрала життя ще трьох людей

Укрінформ
На Харківщині зареєстрували ще три випадки отруєння громадян фальсифікованим алкоголем.

Про це повідомляє Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів із посиланням на оперативні дані головного управління в області.

"У Харківській області станом на 9:00 6 жовтня кількість постраждалих від отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем збільшилась на 3 особи", - зазначається у повідомленні.

Як уточнили у відомстві, нові випадки отруєння зафіксовані у Харківському районі: у с. Високий постраждала одна людина, дві - у м. Мерефа.

Таким чином, загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю на Харківщині становила 85, причому 38 мешканців області померло. За даними судово-медичної експертизи, у 26 померлих в організмі виявлено метиловий спирт.

В інших областях, де також були випадки отруєння фальсифікованим алкоголем, нових потерпілих не зареєстровано. Зокрема, сумарна кількість випадків отруєнь у Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях становить 19, з них 13 завершились летально.

Загалом у країні станом на 9 годину четверга, 6 жовтня, зареєстровано 104 випадки отруєнь фальсифікованим алкоголем, із них 51 завершився летально, інформує Держспоживслужба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-