Відведення сил у Петрівському йде за планом - штаб АТО

Відведення сил у Петрівському йде за планом - штаб АТО

Укрінформ
На Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Петрівське, де у п'ятницю об 11.00 розпочалося синхронне розведення військових підрозділів, поки обстрілів з боку бойовиків не було.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив речник прес-центру штабу АТО Віктор Шубець.

"Об 11 годині розпочалися заходи з відведення військ на Маріупольському напрямку. Заходи йдуть згідно з планом. Поки обстрілів не було. Маємо надію, що так буде і далі, і ми зможемо виконати попередні домовленості", - повідомив він.

Речник зазначив, що розведення військ на Луганському напрямку в районі Станиці Луганської поки перенесено через обстріли з боку бойовиків. "Зважаючи на те, що на Луганському напрямку протягом крайніх 3 діб відбуваються обстріли з боку бойовиків, поблизу контрольно-пропускного пункту в Станиці Луганській, то ми не можемо зараз виконати розведення", - додав Шубець.

Як повідомлялося, 21 вересня в Мінську Тристороння контактна група домовилася про відведення військ і озброєння в трьох зонах безпеки біля Станиці Луганської, Золотого і Петрівського.

3 жовтня Міністерство закордонних справ заявило, що біля Золотого відведення сил на кілометр від лінії відбулося 1 жовтня, а на інших ділянках воно було зірване через обстріл бойовиків.

5 жовтня в Мінську сторони домовилися продовжити реалізацію відведення військ. Згідно з домовленостями, війська мають бути відведені на один кілометр з одного та іншого боку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-