Під Червоним Лиманом бойовики обстріляли сили АТО з танка

Під Червоним Лиманом бойовики обстріляли сили АТО з танка

Укрінформ
Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні дії, включаючи використання для обстрілу 82-мм і 120-мм мінометів, ББМ і танків.

Про це у Фейсбуці пише керівник групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

"В районі Авдіївки окупанти використовували 122-мм артилерію, а також (як і в районі Опитного–Водяного-Пісок) - неодноразово 82-мм і 120-мм міномети. Вогонь вівся в тому числі із зруйнованого ДАП і району Спартак–Путилівка (західна околиця), Ясинуватської розв'язки та селищ Мінеральне – Яковлівка. В районі селища Пришиб супротивник неодноразово використовував 120-мм міномети. Північно-східніше Червоного Лиману танк бойовиків з замаскованої позиції здійснив до 10 пострілів ОФ-снарядами з передових позиціях сил АТО. В районі на північний схід від Новозванівки, а також на схід від Попасної – неодноразове застосування окупантами 82-мм мінометів. З лісової зони в районі Молодіжного діяла бронегруппа противника (БМП-1 і БТР-80)", - вказується в повідомленні.

Також в районі Ломакіно-Талаківка окупанти застосували БМП-2, під прикриттям вогню СПГ-9\9М. Вогонь вівся з позиції в посадці, після чого ББМ відійшла в глиб бойових порядків противника.

До того ж, на ряді ділянок противник продовжує діяти рейдовими піхотними групами з метою неочікуваних обстрілів позицій сил АТО з ближніх і середніх дистанцій, а також вести активну розвідку бойових порядків українських військ на передньому краї і об'єктів у тактичному тилу. Відзначаються спроби окупантів розкрити оперативну побудову угруповання українських військ, місця розташування ПУ, вузлів зв'язку, місць зосередження важкого озброєння, складів, баз і сховищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-