У центрі Києва горіла школа

У центрі Києва горіла школа

Укрінформ
У Києві через пожежу у середній загальноосвітній школі в районі Печерського узвозу евакуювали 600 дітей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у місті Києві.

«29 вересня о 08:42 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу у середній загальноосвітній школі по Печерському узвозу, 13 А», - йдеться у повідомленні.

Вогнеборці прибули до місця виклику о 08:49 та встановили, що з підвального приміщення йшов дим. Зазначається, що рятувальники розпочали проведення евакуації учнів з будівлі школи та приступили до розвідки підвального приміщення.

"Під час проведення розвідки вогнеборці виявили, що в електрощитовій сталося коротке замкнення з послідуючим горінням на площі 1 кв.м. та відразу ж приступили до її гасіння. Паралельно рятувальники в складі двох ланок газодимозахисної служби займалися випуском диму з підвального приміщення", - повідомили у ДСНС.

Внаслідок злагоджених дій рятувальників загоряння було ліквідоване порошковим вогнегасником о 09:09. Загалом з будівлі школи було евакуйовано 600 дітей.

За інформацією рятувальників, під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає. Загрози життю і здоров’ю дітей та персоналу немає.

Про подальше проведення навчального процесу рішення буде приймати адміністрація школи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-