Розведення військ: у штабі запевняють, що сили АТО не здадуть позиції

Розведення військ: у штабі запевняють, що сили АТО не здадуть позиції

Укрінформ
Збройні Сили України не здадуть ключові позиції в районі відведення сил на Донбасі та у випадку погіршення ситуації своєчасно повернуться на передову.

Про це заявили у прес-центрі штабу АТО.

"Збройні Сили України вітають будь-які політичні зусилля, які спрямовані на справжнє врегулювання конфлікту на Сході України та на відведення з Донбасу російських окупаційних військ. Відповідно до Мінських домовленостей, відведення сил та засобів з ділянок, розташованих у районах Станиці Луганської, Золотого і Петровського в Донецькій області, можливе лише за умови сталого припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Цей процес, зазначили у штабі, "є дуже складним та передбачає певні етапи, при здійсненні яких представники ОБСЄ повинні все точно зафіксувати та верифікувати".

У прес-центрі додали, що ключові позиції в цих районах Збройні Сили України не здадуть та у випадку погіршення ситуації своєчасно повернуться на попередні позиції. "Наголошуємо, що українські військовослужбовці суворо дотримаються режиму припинення вогню та неухильно виконують відповідні пункти Мінських угод", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-