Пугачов мав посвідчення учасника АТО, видане після оголошення в розшук - Бутусов

Пугачов мав посвідчення учасника АТО, видане після оголошення в розшук - Бутусов

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Пугачов мав при собі посвідчення, що підтверджує статус учасника бойових дій.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив український журналіст Юрій Бутусов.

«Вбивця мав при собі дуже цікавий документ (що засвідчує - ред.) - статус учасника бойових дій, виданий 5 листопада 2015 року. Хоча згідно з базою розшуку «Миротворець» він був оголошений у розшук Національною поліцією ще 2 жовтня 2015 року. Дата зникнення - 3 вересня 2015 року. Тобто треба перевірити для початку - чи є даний документ справжнім. Якщо так, то статус УБС Пугачов отримав уже після того, як почав переховуватися від правоохоронних органів», - написав Бутусов.

Він зазначив, що за це мають понести покарання «конкретні особи», причетні до видачі цього документа.

Нагадаємо, сьогодні у Дніпрі попрощаються з двома загиблими поліцейськими - Артемом Кутушевим і Ольгою Макаренко, які загинули вчора від поранень водія автівки «Citroen», зупиненої за порушення ПДР.

Підозрюваного у вбивстві поліція затримала у лікарні ім. Мечникова, куди той звернувся з вогнепальним пораненням під чужим прізвищем. Наразі з нього вилучено кулю, а його самого взято під варту. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна особа, ім’я якої поліція не називає.

Відкрито провадження за трьома статтями за фактом убивства патрульних.

26 вересня у Дніпрі оголошено жалобу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-