Поліція розслідує обставини вибуху в херсонському банку

Поліція розслідує обставини вибуху в херсонському банку

Укрінформ
У Херсоні поліція розслідує обставини вибуху в житловій багатоповерхівці в ніч з понеділка на вівторок, в результаті якого постраждала розташована на першому поверсі будинку банківська установа.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області у Фейсбуці.

"12 вересня о 22.10 на номер "102" зателефонували мешканці одного з будинків у Дніпровському районі (міста Херсон - Ред.), які розповіли, що на першому поверсі житлового будинку на перехресті вулиць Чорноморська та Перекопська стався вибух. На місце події негайно виїхали керівник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, керівництво міського та районного підрозділів поліції, спеціалісти вибухо-технічної служби ГУ НП. Правоохоронці з'ясували, що в результаті вибуху були пошкоджені вхідні двері до офісу однієї з банківських установ", - йдеться у повідомленні.

Мешканці житлового будинку в результаті вибуху не постраждали.

Правоохоронці наразі встановлюють осіб, які скоїли даний злочин, а також тип вибухового пристрою, який ними був застосований. Попередня правова кваліфікація події – ст.194 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження майна". Проводяться необхідні слідчі дії.

За інформацією з інших джерел, в результаті вибуху постраждало відділення банку "Південний".

Фото: censor.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-