Доба в АТО: бойовики застосували міномети, гранатомети та БМП

Доба в АТО: бойовики застосували міномети, гранатомети та БМП

Укрінформ
За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 8 випадків зафіксовано на Донецькому напрямку, 9 – на Маріупольському та 3 – Луганському", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку противника велися поблизу Авдіївки, при цьому ворог застосовував 82-мм міномети, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. А по Верхньоторецькому, Луганському - кулемети та стрілецьку зброю. По Новоселівці Другій окупанти застосували гранатомети.

На Маріупольському напрямку неспокійно було поблизу Широкиного, де бойовики застосували міномети калібром 82-мм, гранатомети та кулемети. Також в районі Мар’їнки та Старогнатівки ворог вів турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Крім того, бойовики стріляли по захисникам Широкиного з БМП, кулеметів та стрілецької зброї. 

На Луганському напрямку ворог вів вогонь по Новоолександрівці з гранатометів та кулеметів, а по Попасній - з стрілецької зброї.

Важке озброєння ворог не застосовував. 

Зафіксовано проліт 3 БПЛА на Луганському та Маріупольському напрямках. 

У штабі зазначили, що ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується дотриманням “режиму тиші”. 

Фото: РІА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-