На Закарпатті посилюють прикордонні загони

На Закарпатті посилюють прикордонні загони

Укрінформ
На Закарпатті для ефективної протидії контрабандистам Державна прикордонна служба України посилює ділянки кордону бійцями підрозділів швидкого реагування.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Мукачівського прикордонного загону

"Сьогодні, 5 вересня, до Мукачівського загону прибули бійці підрозділів швидкого реагування.  Це військовослужбовці з резервів голови прикордонного відомства, а також з резервів начальника Західного регіонального управління, які підсилені спеціальною технікою. Головним завданням цих підрозділів є боротьба з тютюновою контрабандою, а також з іншими проявами протиправної діяльності на кордоні, зокрема на ділянці Мукачівського прикордонного загону", - повідомила прес-секретар Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова.

 У прикордонному відомстві зазначають, що з початком проведення посилених заходів відчутно збільшився тиск на прикордонників з боку осіб, які намагаються здійснювати протиправну діяльність на кордоні. Так протягом 2016 року зафіксовано вже 5 випадків завдання фізичної та матеріальної шкоди співробітникам  загону.

Як раніше повідомляв Укрінформ, минулого тижня на Закарпатті сталася резонансна стрілянина між контрабандистами тютюнових виробів. У результаті 4 осіб поранено, один із них у неділю помер у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-