На Луганщині відзначили річницю закінчення Другої Світової війни

На Луганщині відзначили річницю закінчення Другої Світової війни

Укрінформ
У місті Старобільськ Луганської області, з нагоди дня закінчення Другої Світової війни, керівний склад оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» взяв участь у покладанні квітів до меморіалу Вічної слави та пам’ятника Воїнам, загиблим за незалежність України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

У заході також взяли участь представники місцевої влади, військовослужбовці – учасники антитерористичної операції та мешканці міста. Після вшанування пам’яті загиблих воїнів хвилиною мовчання, до вічного вогню та обеліску захисникам України присутні поклали квіти.

За словами керівництва оперативно-тактичного угрупування «Луганськ», закінчення Другою Світової війни – це одне з найбільших свят нашої епохи.

Як зазначили українські військовослужбовці, "ця визначна дата, як ніколи є актуальною, оскільки ми вже третій рік ведемо неоголошену війну. І нехай Господь Бог нам допоможе, щоб в подальшому ми святкували закінчення антитерористичної операції, повернувши Донецьку та Луганську області, а також Автономну Республіку Крим", - передає прес-центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-