АТО: Бойовики гатили із «Градів» по Красногорівці

АТО: Бойовики гатили із «Градів» по Красногорівці

Укрінформ
Російські окупаційні війська не припиняють порушувати режим припинення вогню в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook

"Авдіївку ворог півтори години обстрілював з самохідних установок 122 мм калібру, випустивши по ній біля восьми десятків снарядів. На ділянці Авдіївка – Луганське окупанти активно використовували міномети 120 мм та 82 мм калібру, гранатомети та великокаліберні кулемети. У Луганському до того ж противник задіяв бойові машини піхоти та зенітні установки, поблизу Верхньоторецького теж застосував БМП, також тут проявив себе снайпер", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, на Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії противник ще до світанку завдав удари по Невельському та Кераміку, застосувавши калібр 152 мм.

На Маріупольському напрямку по позиціях у Красногорівці ворог застосував ракетні системи залпового вогню «Град». Широкине продовжив обстрілювати з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Красногорівці та Павлополі використав міномети, а у Талаківці стрілецьку зброю.

Щодо Луганщини - гранатометний вогонь вівся по укріпленнях у Кримському, Новоолександрівці та Новозванівці. Як уточнюють у штабі, у Новозванівці, до того ж, зафіксовано снайперську активність.

Загалом, окупанти сьогодні 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-