У суботу в центрі Києва буде обмежено рух транспорту

У суботу в центрі Києва буде обмежено рух транспорту

Укрінформ
У суботу, 27 серпня, в центральній частині Києва буде частково обмежено рух транспорту у зв'язку з церемонією проводів збірної України на Паралімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Київська міська держадміністрація.

Зокрема, буде заборонено рух транспорту для проведення урочистої церемонії проводів і маршу національної паралімпійської збірної за маршрутом: від перехрестя вул. Михайлівської та Костьольної до Майдану Незалежності з 16:00 до 23:00, на вул. Архітектора Городецького (від Заньковецької до Хрещатика), на Хрещатику (від Трьохсвятительської до Прорізної), на Костьольній та Михайлівській.

Крім того, буде обмежено рух автотранспорту на вул. Хрещатик (від перехрестя з Михайлівської до перехрестя з вул. Архітектора Городецького) з 1:00 до 23:00 27 серпня для встановлення сцени і спеціальних конструкцій.

Також обмежать рух автотранспорту на Майдані Незалежності, а саме: двох перших смуг на вул. Хрещатик від будинку Профспілок до Головпоштамту до 1:00 27 серпня з метою облаштування місць для людей з інвалідністю та монтажу сцени.

Під час заходу будуть закриті всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності. Також буде обмежено паркування транспорту в місцях проведення заходу з 19:00 26 серпня до 22:00 27 серпня.

За необхідності, за зверненням Управління державної охорони України, тимчасово буде закрито вхід і вихід зі станції метрополітену "Майдан Незалежності".

Відзначається, що урочисті заходи на Майдані (навпроти стели біля Головпоштамту) триватимуть з 19:00 до 22:00, а урочистий маршу національної паралімпійської збірної команди України за маршруту від перехрестя вул. Михайлівської та Костьольної до Майдану Незалежності - з 19:30 до 19:35.

У КМДА додали, що з роботою маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях якого проходить по вул. Хрещатик, Михайлівській, Архітектора Городецького (від Заньковецької до Хрещатика), Костьольній, де відбудеться урочиста церемонія проводів і урочистий марш національної паралімпійської збірної команди України, можна ознайомитись за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-