Трагедія в Кривому Озері: Аваков пообіцяв нового керівника поліції області

Трагедія в Кривому Озері: Аваков пообіцяв нового керівника поліції області

Укрінформ
У зв'язку з подіями в смт Криве Озеро на Миколаївщині, які призвели до смерті затриманого, місцевий райвідділ поліції розформують, сьогодні ж буде представлено і нового начальника обласної поліції.

Про це заявив на своїй сторінці у Facebook глава МВС Арсен Аваков. 

"Щодо подій у Миколаївській області в Кривому Озері. Райвідділ буде розформований і повністю оновлений. Зміни будуть і у керівництві обласного Миколаївського главку поліції. Сьогодні ж буде представлено нового начальника обласної поліції. Усі, хто замішаний у злочинних і протиправних діях, підуть під суд, і ніякої спроби відбілити "честь мундиру" не буде", - написав Аваков.

За словами міністра, Нацполіція окремо вивчає питання щодо можливого допущеного спотворення інформації з боку низки працівників. Якщо підозри про це підтвердяться, винні будуть покарані.

Аваков також зауважив, що на місці, на чолі комісії у Миколаївській області, працює глава Нацполіції Хатія Деканоідзе, яка в кінці дня публічно відчитається про вжиті за результатами роботи заходи.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні затриманим поліцейським мають обрати запобіжний захід у Центральному суді міста Миколаєва.

У ніч на 24 серпня два наряди поліції прибули на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Рідні звинуватили поліцію у його вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців. Вони вимагали справедливого розслідування.

На подію зреагувала обласна прокуратура. В Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Трьох поліцейських затримали. Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми нанесені з травматичної зброї одним з поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-