Для поліцейських з Врадіївщини вимагають арешту без застави

Для поліцейських з Врадіївщини вимагають арешту без застави

Укрінформ
Для трьох правоохоронців, підозрюваних у причетності до смерті мешканця смт Криве Озеро, вимагатимуть виключного запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

«Прокуратура області звернулась до Центрального районного суду м.Миколаєва з клопотаннями про обрання стосовно трьох поліцейських, які причетні до смерті мешканця смт Криве Озеро, виключного запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

За словами заступника облпрокурора Степана Божила, наразі встановлено, що троє співробітників поліції, які прибули на місце інциденту, мають безпосереднє відношення до смерті потерпілого і до перевищення службових повноважень. Що стосується інших, то на даний момент не встановлено достатніх даних, щоб обгрунтовано підозрювати їх у вчиненні кримінального правопорушення.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 24 серпня два наряди поліції прибули на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки, після чого чоловік помер.

Рідні звинуватили поліцію в убивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців, які вимагали справедливого розслідування.

Експертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми завдані з травматичної зброї одним із поліцейських.

Наразі трьох правоохоронців затримали. Сьогодні їм мають обрати запобіжний захід у Центральному суді міста Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-