Відлуння окупації: у Слов'янську під мостом виявили вибуховий пристрій

Відлуння окупації: у Слов'янську під мостом виявили вибуховий пристрій

Фото
Укрінформ
У місті Слов'янську Донецької області у популярному місці відпочинку біля водойми рибалка знайшов вибуховий пристрій. Відпочивальники були евакуйовані. Наразі вибухівку вилучено.

Про це у неділю ввечері повідомили у Слов'янському відділі поліції Донецької області.

"Коробку з 8 фугасними снарядами, до яких було підключено електродетонатор, знайшов у водоймі місцевий рибалка... Вибухову закладку знайдено у популярному місці відпочинку жителів під опорою мосту. 55-річний місцевий житель терміново повідомив про небезпечну знахідку до поліції", - сказано у повідомленні.

Поліцейські негайно забезпечили охорону місця виявлення вибухівки. Дорослих і дітей, які відпочивали біля водойми, евакуювали. Також обмежено рух транспорту мостом.

Зараз на місці працюють слідчо-оперативна група Слов'янського відділу поліції, патрульна поліція, співробітники ДСНС і вибухотехніки.

У поліції уточнили, що всередині коробки знаходяться 8 великокаліберних снарядів фугасної дії, перемотаних скотчем, до яких підключено дроти.

Вибухівку вилучено, здійснюються заходи щодо її знешкодження.

Поліцейські ретельно обстежили всі опори мосту і прилеглу територію. Інших вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Встановлено, що у період окупації міста тут знаходився блокпост «ДНР». Обставини події з'ясовуються, констатували в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-