У

У "ДНР" не довезли контрабандні ліки, запчастини та окуляри

Фото
Укрінформ
Служба безпеки спільно з бійцями полку поліції особливого призначення «Дніпро-1» затримала в районі проведення антитерористичної операції незаконні вантажі на більш ніж 550 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"У Бахмутському та Ясинуватському районах Донеччини правоохоронці затримали три автомобілі, водії яких намагалися потрапити на тимчасово окуповані території поза пунктами пропуску", - йдеться у повідомленні.

Серед вилучених товарів: обладнання для виготовлення оправ для окулярів, окуляри в асортименті, автозапчастини, паливно-мастильні матеріали та канцелярські товари в асортименті. Тривають слідчі дії.

Окрім того, як повідомляє Держприкордонслужба, в районі населеного пункту Верхньоторецьке на лінії розмежування оперативники прикордонного відомства спільно зі співробітниками фіскальної служби зупинили для перевірки автомобіль Mercedes української реєстрації. Автівка прямувала до неконтрольованої території. Під час перевірки в українця виявили приховані медпрепарати на суму понад 30 тисяч гривень. Громадянина України та товар передано взаємодіючим підрозділам.

Також у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили автомобіль з трикотажними виробами. Товари водій намагався перевезти  через лінію розмежування на неконтрольовану територію з порушенням правил переміщення вантажів через КПВВ.

Загалом з початку 2016 року прикордонними нарядами у зоні АТО припинено незаконне переміщення товарів та вантажів у 682 випадках на загальну суму понад 56 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-