Прикордонники знайшли тютюнову контрабанду під вантажем залізної руди

Прикордонники знайшли тютюнову контрабанду під вантажем залізної руди

Укрінформ
Співробітники Держприкордонслужби за добу у пунктах пропуску на державному кордоні виявили близько 3,5 тисяч пачок контрабандних сигарет.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

"Минулої доби у пункті пропуску «Краковець», що на Закарпатті, прикордонниками виявлено більше 2 тисяч пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти громадянин Румунії. Під час перевірки з'ясувалося, що куриво він сховав у подвійній задній стінці спального відділення свого мікроавтобуса Citroen. Транспортний засіб та цигарки на суму понад 47 тисяч гривень вилучено", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначають, що учора правоохоронці Мукачівського загону виявили сигарети в транспортному засобі ще одного громадянина Румунії в пункті пропуску «Солотвино». Чоловік вивозив 320 пачок цигарок власною автівкою Volkswagen у багажному відділені. Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин-авто». В легковому автомобілі  Citroen та рейсовому автобусі української реєстрації, які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном у багажнику і в салоні. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 220 та 360 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилученого курива склала майже 7,5 тисяч гривень. Крім того, співробітники Львівського загону виявили 500 пачок контрабандних сигарет. Їх намагалися провезти через залізничний пункт пропуску «Володимир-Волинський». Сигарети прикордонний наряд знайшов під залізною рудою в вагоні вантажного поїзда, який слідував у Польщу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-