Доба в АТО: збройні провокації тривають з використанням гаубиць, мінометів і БМП

Доба в АТО: збройні провокації тривають з використанням гаубиць, мінометів і БМП

Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська 49 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема 27 випадків порушення противником режиму тиші зафіксовано на Донецькому напрямку, тут ворог випустив 8 снарядів з гаубиць 122 калібру по Красному Пахарю та Зайцевому. По позиціях в Авдіївці, Майорську, Зайцевому та Луганському противник відкривав вогонь з мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів, застосував міномети 82 мм та 120 мм калібру також по Пісках та Шахті Дутівка. По укріпленнях в Світлодарську супротивник випустив біля 70 мін калібру 120 мм. Поблизу Луганського та Зайцевого задіяв бойові машини піхоти.

На Маріупольському напрямку окупанти 17 разів порушували режим припинення вогню. По укріпленнях в Мар’їнці, Водяному та Широкиному противник вів вогонь з мінометів калібру 120 та 80 мм, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. У Гнутовому та Новотроїцькому збройні провокації тривали з використанням гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Старогнатівки та Широкиного ворог застосував БМП. По укріпленнях у Березовому ближче до опівночі окупанти задіяли важку артилерію 122 мм калібру. У Гнутовому двічі проявив себе снайпер.

На Луганщині ворог обстріляв українських армійців з гранатометів у Жовтому та Золотому, у Станиці Луганській відкрив вогонь з 82 мм мінометів, у Попасній застосував стрілецьку зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-