Порошенко подивився, як ремонтують дороги на Львівщині

Порошенко подивився, як ремонтують дороги на Львівщині

Укрінформ
Президент Петро Порошенко в четвер у ході робочої поїздки на Львівщину ознайомився із ходом реконструкції доріг у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

“Під час робочої поїздки на Львівщину Президент Петро Порошенко ознайомився із ходом реконструкції доріг у Львівській області на прикладі ділянки дороги Т5-14-10 Броди - Радехів - Червоноград”, - йдеться у повідомленні.

Главі держави були представлені план-графік виконання робіт із реконструкції доріг у Львівській області та технології, які застосовуються під час створення нового дорожнього покриття.

Президент наголосив, що завдяки експерименту, розпочатому у вересні минулого року, частина надходжень від митниці йде на будівництво та ремонт транспортних шляхів. Зокрема, Львівська область минулоріч отримала 600 млн грн, цьогорічні надходження очікуються на рівні мільярда гривень.

Порошенко додав, що цей експеримент проводиться у різних областях, зокрема на Львівщині, Волині та Івано-Франківщині, однак Львівська область є рекордсменом зі збору коштів.

“Ми зацікавлені, щоб люди самі мали можливість впливати на збільшення надходжень від митниці і знали, куди ці кошти пішли”, - сказав Порошенко.

Він наголосив, що завдяки відновленню автомобільних шляхів змінюється на краще соціально-економічна ситуація в регіонах.

“Дороги - це інвестиції в економіку”, - підкреслив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-