Розвідка доповіла про втрати бойовиків на Донбасі

Розвідка доповіла про втрати бойовиків на Донбасі

Укрінформ
Протягом доби підтверджені втрати противника становили один загиблий та шестеро поранених.

Про це повідомляє Головне управління розвідки на своїй сторінці у Facebook.

"Протягом доби підтверджені втрати противника становили один загиблий та шість поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, ГУР зауважує, що збільшується кількість актів відкритої непокори та помсти по відношенню до командного складу через острах викриття та обвинувачень у причетності до воєнних злочинів, невизначеність перспектив завершення збройної агресії Росії проти України.

Так, 9 серпня ц.р. після значних втрат особового складу внаслідок повторного використання демаскованих вогневих позицій для обстрілів сил АТО у районі н.п.Авдіївка, військовослужбовці окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ навмисно підірвали боєприпаси поблизу пункту управління бригади, у результаті чого важкі поранення отримав командир бригади Немогай О.С. (перебуває у важкому стані в Донецькій обласній клінічній лікарні ім.Калініна).

10 серпня ц.р. стався нервовий зрив у командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) полковника ЗС РФ Бондарєва Д.Є. (за документами прикриття - Коваленко Є. Д.), який у присутності заступника командувача 1 АК ЗС РФ з озброєння нецензурно вилаяв керівництво ЗС РФ та запропонував керівництву Росії "...самим піти повоювати з братами-слов'янами на сході України".

12 серпня ц.р. заступник командира гаубичного артилерійського дивізіону 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ Запольський О.Ю., перебуваючи у стані сильного нервового збудження, наніс важкі тілесні ушкодження начальнику артилерії бригади (кадровому офіцеру ЗС РФ) у відповідь на погрози останнього застосувати зброю для примушення до виконання чергового наказу щодо обстрілів сил АТО та помешкань мирних мешканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-