У штабі АТО кажуть, що вже посилили оборону всіх рубежів

У штабі АТО кажуть, що вже посилили оборону всіх рубежів

Укрінформ
Посилення бойової готовності відбувається по всій лінії фронту: проводяться додаткові навчання, відпрацьовуються дії особового складу, укріплюються українські рубежі, нарощується військова присутність.

Про це розповіли кореспонденту Укрінформу в прес-службі штабу АТО, коментуючи вчорашнє доручення Президента Петра Порошенка привести в посилену бойову готовність військові підрозділи на лінії розмежування та на адмінмежі з Кримом.

"По всій лінії фронту відбувається посилення бойової готовності. Зараз навіть там, де не тривають обстріли, теж проводиться підсилення бойової підготовки: відбуваються додаткові навчання, оголошується тренувальна тривога, відпрацьовуються дії особового складу та злагодження дій колективів", - повідомили в прес-службі.

За інформацією штабу АТО, наразі по всій лінії фронту українські військові готові до посиленої оборони рубежів.

"Зараз у нас завдання підсилити оборону позицій, і ми це виконуємо, виконуємо всі окреслені завдання. Кожен на своєму місці, забезпечений зброєю і чітко знає свою ділянку оборони. Ми готові зустріти ворога", - заявили в штабі.

При цьому не уточнюється, чи будуть відкликати військовослужбовців з відпусток.

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня Президент України провів нараду з силовиками та МЗС і дав доручення привести в посилену бойову готовність військові підрозділи на лінії розмежування та на адмінмежі з Кримом у зв'язку з різкими заявами ФСБ Росії та президента РФ Володимира Путіна щодо нібито затримання у Криму диверсійно-розвідувальної групи ГУР МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-