Бойовики планують масштабні провокації в зоні АТО - розвідка

Бойовики планують масштабні провокації в зоні АТО - розвідка

Укрінформ
Агресор планує масштабні провокації по всій лінії зіткнення в районі проведення Антитерористичної операції з метою звинуватити українську сторону в недотриманні Мінських угод щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Фейсбуці.

"Противником плануються масштабні провокаційні дії по всій лінії зіткнення на сході України з подальшим обвинуваченням української сторони у недотриманні Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, останнім часом зусилля ворога були зосереджені на ротації та посиленні передових підрозділів, поповненні запасів матеріально-технічних засобів і боєприпасів та вдосконаленні фортифікаційного обладнання.

Розвідники також зафіксували застосування противником трьох безпілотних літальних апаратів. Крім того, є чергові факти постачання боєприпасів, пального, а також військової техніки з території РФ.

«Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм та реактивних систем залпового вогню “Град” у районах н.п.Новоолександрівка, Калинове та Донецьк», - запевняють у ГУР.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-