Черги на «Чонгарі» затягуються на 12 і більше годин – очевидці

Черги на «Чонгарі» затягуються на 12 і більше годин – очевидці

Укрінформ
На єдиному пункті пропуску на адмінмежі з анексованим Кримом, який працює в обидва боки – «Чонгар», – у чергах доводиться простоювати по 12 і більше годин.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на очевидців.

Як і раніше в один бік - у напрямку півострова - працює пропускний пункт «Чаплинка». Підконтрольна Росії Кримська митниця станом на 17:00 8 серпня повідомляє, що на КПВВ «Чаплинка» і «Чонгар» «мінімальна завантаженість», на «Каланчаку» - «пункт пропуску завантажений».

Величезні черги спостерігаються і на Керченській поромній переправі. За словами очевидців, у багатьох людей «здають нерви». У цьому зв'язку окупанти звернулися до туристів із закликом утриматися від поїздок до Криму в найближчі кілька днів.

Нагадаємо, 7 серпня в Держприкордонслужбі України повідомили, що російські служби на території анексованого Криму з невідомих причин припинили пропускати автотранспорт і пасажирів на територію півострова. За кілька годин російська сторона частково поновила пропуск.

Ситуація повторилася і наступного дня. Окупанти досі не коментують причини такого кроку. Також невідомо про терміни відновлення повноцінної роботи пунктів пропуску.

Росія 8 серпня в Криму розпочала військові навчання "Кавказ 2016".

Як відомо, 8 серпня 2008 року Росія втрутилася у збройний конфлікт між Грузією і сепаратистськими угрупованнями в Південній Осетії на боці південно-осетинських сепаратистів і ввела свої війська на територію Грузії. Протягом 5 днів Росія окупувала частину грузинської території. Вже 26 серпня РФ офіційно визнала Південну Осетію і Абхазію незалежними державами. Грузія розірвала 2 вересня з Росією дипломатичні відносини.

Фото: 5 канал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-