Ситуація на адмінмежі з Кримом принципово не змінилася - прикордонники

Ситуація на адмінмежі з Кримом принципово не змінилася - прикордонники

Укрінформ
Ситуація на адмінмежі з окупованим Кримом на ранок вівторка принципово не змінилася: в обох напрямках працює лише КПВВ "Чонгар", а біля Чаплинки можна проїхати тільки в один бік - у напрямку півострова.

Про це повідомляє у Facebook речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Станом на 8.00 9 серпня ситуація на адмінмежі із ТОТ Криму у порівнянні із учорашнім днем принципово не змінилася. Окупанти продовжують здійснювати пропуск громадян та транспортних засобів в обидва боки навпроти КПВВ "Чонгар". Навпроти КПВВ "Чаплинка" правоохоронці країни-окупанта оформлюють лише тих громадян та транспортні засоби, що слідують на окуповану територію. Як і учора, заблокованим залишається КПВВ "Каланчак", - йдеться у повідомленні.

Слободян також зазначив, що активність російських військових поблизу адмінмежі залишається високою. "Щонайменше в 6 випадках прикордонники спостерігали польоти вертольотів Мі-8, 1 БПЛА, пересування військової техніки поблизу позицій ЗС РФ, а в нічний час зі сторони заводу "Титан" окупант намагався освітлювати українські позиції прожектором", - повідомив він.

Попереджають, що наразі на КПВВ "Чонгар" накопичилося близько 100 автомобілів, на КПВВ "Чаплинка" - близько 70.

Як повідомляв Укрінформ, на Керченській переправі через її перевантаженість очікування в черзі може становити 10 годин. Адміністрація окупованої Керчі просить туристів поки що не їхати до Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-