Під час стрілянини в Одесі поранили нацгвардійця

Під час стрілянини в Одесі поранили нацгвардійця

Укрінформ
Під час стрілянини в Одесі один з бійців Нацгвардії отримав поранення. Після надання медичної допомоги він відмовився від госпіталізації. Тим часом затриманий "стрілець" перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії кваліфіковані слідчими в якості хуліганства.

Про це повідомили в прес-службі обласного управляння поліції.

"30 липня до чергової частини Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Маразлієвській біля парка Шевченка сталася стрілянина. Під час з’ясування всіх обставин події було встановлено, що четверо бійців Національної гвардії несли службу з охорони публічної безпеки і порядку  на вулицях Одеси. Між ними та групою з трьох молодиків виникла сварка, яка переросла у бійку", - зазначили у відомстві.

У поліції розповіли, що 29-річний житель Одеської області дістав стартовий пістолет, перероблений під травматичну зброю, та здійснив кілька пострілів у бік 26-річного військовослужбовця Національної гвардії.

Після стрілянини група молодиків почала тікати, але їх затримали інші бійці Нацгвардії.

"Потерпілого було доставлено до медичного закладу, де лікарі йому поставили діагноз: вогнепальне поранення грудної клітини та тазу. Після надання медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився", - йдеться в повідомленні.

Затриманих молодиків доставили до Приморського відділу поліції Одеси. Зловмисника, який стріляв, затримано, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-