Довибори на Луганщині: Шахов виграв усі суди

Довибори на Луганщині: Шахов виграв усі суди

Укрінформ
Донецький апеляційний адміністративний суд не виявив порушень в діях виборчих комісій виборчого округу №114 на проміжних виборах 2016 року.

Про це у Фейсбуці повідомив член Окружної виборчої комісії округу №114 Ігор Слєсарєв.

"Донецький апеляційний адміністративний суд встановив відсутність жодних порушень закону з боку ОВК під час прийняття виборчих документів від ДВК та під час складання протоколу про підсумки голосування. Це була остання перешкода, яка не надавала можливості ЦВК встановити результати виборів та оголосити про обрання Сергія Шахова народним депутатом України. Дякую 11 членам ОВК, які в жахливих умовах та при протидії БЮТ, ОП та їх соратників змогли провести голосування у відповідності до вимог закону та захистити волевиявлення виборців", - написав Слєсарєв.

Інформацію підтвердив керівник штабу кандидата, що набрав другу кількість голосів, Сергій Єделєв. За його словами, Валерій Мошенський не став звертатись до суду, оскільки елементарний підрахунок кількості членів окружної і переважної більшості дільничних комісій, навіть попри бойкоту представників деяких партійних кандидатів, все одно складали нормативну більшість. Отже, з чисто формальної точки зори, їхні рішення про визнання переможцем Сергія Шахова ніяким чином не порушили виборче законодавство.

Як повідомляв Укрінформ, перемогу в окрузі №114 (п'ять з половиною районів на північному сході Луганської області) за результатами підрахунку голосів здобув член партії "Наш край" 41-річний Сергій Шахов.

Фото: v-reporter.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-