Протест шахтарів: автівки на львівській трасі пустили в об'їзд

Протест шахтарів: автівки на львівській трасі пустили в об'їзд

Укрінформ
Автомобільних заторів на під`їзді до пункту пропуску "Рава-Руська", де проводять акцію протесту червоноградські шахтарі, немає. Правоохоронці  налагодили об'їзд цієї ділянки міжнародної автотраси.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.

«Гірники ДП «Львіввугілля» з 10.00 частково перекрили рух на міжнародній трасі Львів – Рава-Руська, вимагаючи виплати заборгованостей по заробітній платі. Близько 100 шахтарів безперервно ходять по пішохідному переходу біля села Воля Висоцька Жовківського району. На даний час грубих порушень порядку не зафіксовано. Великого скупчення  автомобілів немає, оскільки працівники поліції організували об’їзд даної ділянки траси»,- зазначила речниця управління Світлана Добровольська.

Як повідомлялося, на Львівщині шахтарі на знак протесту проти багатомісячної заборгованості по заробітній платі перекрили міжнародну автотрасу Львів - Рава-Руська, яка веде до державного кордону з Польщею.

Акцію протесту гірники планували провести 29 липня з 9.00 до 24.00. Однак потім відкоригували її з 10.00 до 15.00. Від пікету під облдержадміністрацією, який мав проходити паралельно до дорожньої акції, гірники відмовились, оскільки на рахунок їх підприємства вчора надійшла частина коштів за відвантажене на теплові електростанції вугілля.

Фото: press-centr.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-