Маршруткам з

Маршруткам з "ЛНР" перекрили дорогу до Одеси

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України припинили протиправну діяльність організованого угруповання, яке налагодило нелегальні пасажирські перевезення з тимчасово окупованих терористами територій через державний кордон України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Зловмисники здійснювали перевезення пасажирів автобусами з тимчасово окупованого Луганська до Одеси та в зворотному напрямі. Для уникнення перетину лінії розмежування маршрут пролягав через україно-російський кордон, зокрема через тимчасово непідконтрольні державним органам України пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією. При цьому перевізники ще й сплачували "податки" до бюджету "ЛНР", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, співробітники спецслужби спільно з Національною поліцією та органами прокуратури затримали на Харківщині організатора нелегального бізнесу та трьох учасників угруповання, яке здійснювало відповідні перевезення. Під час обшуків правоохоронці вилучили схему маршруту автобуса, погоджену з так званим міністерством транспорту "ЛНР", посадочні талони, печатки зареєстрованих у фейковій республіці підприємств, свідоцтва платників податків "ЛНР" тощо.

Наразі ж зловмисникам оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-