У Костянтинівці вилучили бойові гранати біля трамвайних колій та на залізничному вокзалі

У Костянтинівці вилучили бойові гранати біля трамвайних колій та на залізничному вокзалі

Укрінформ
У місті Костянтинівка Донецької області правоохоронцями вилучені бойові гранати біля трамвайної колії та на залізничному вокзалі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області.

«Завдяки пильності жителів правоохоронці вилучили бойові гранати біля трамвайної колії та на залізничному вокзалі», - сказано в повідомленні.

Поліцейські відзначили, що перше тривожне повідомлення в поліцію Костянтинівки надійшло о 7 год. ранку – біля трамвайної колії, в районі центрального ринку перехожі побачили предмет, схожий на гранату. Правоохоронці негайно відреагували на повідомлення, було обмежено рух пішоходів поблизу небезпечної знахідки. Слідчо-оперативна група вилучила гранату РГД-5. «Якби вона вибухнула, осколки накрили б територію в радіусі 20 метрів», - пояснили поліцейські.

Пізніше до правоохоронців, які несли службу по охороні громадського порядку біля залізничного вокзалу, звернувся місцевий житель і повідомив, що біля привокзальної площі на траві лежить граната. Поліцейські в цілях безпеки оточили місце виявлення боєприпасу і вилучили гранату.

Після огляду місця події небезпечні предмети були передані групи розмінування для подальшого знешкодження.

«Загроза була нейтралізована, поліцейські подякували пильним громадянам за активну громадянську позицію, яка дозволила зберегти життя десятків городян», - підкреслили правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-