СБУ накрила банду кілерів - виконавців

СБУ накрила банду кілерів - виконавців "замовлення" у Горішніх Плавнях

Відео
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою під час спецоперації у Полтавській та Кіровоградській областях затримали банду кілерів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У спецслужбі також розповіли подробиці операції правоохоронців. Зокрема, у Горішніх Плавнях 19 липня близько опівночі неподалік одного з супермаркетів був скоєний напад на чоловіка, який помер від вогнепальних поранень у кареті "швидкої". Правоохоронці з'ясували, що вбитий є відомим місцевим "кримінальним авторитетом", якого "прибрали" під час розподілу сфер впливу.

Співробітники спецслужби встановили, що замовив вбивство "кримінальний авторитет" з Донецька, який перебрався на Полтавщину. Для розправи він найняв трьох кілерів зі східного регіону.

Зловмисників оперативно затримали у Полтавській та Кіровоградській областях. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання кілерів у Горішніх Плавнях співробітники СБУ вилучили дві гранати, понад 50 набоїв, вогнепальну та холодну зброю.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Кілерів затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-