Турчинов та Муженко змусили бойовиків запанікувати

Турчинов та Муженко змусили бойовиків запанікувати

Укрінформ
Заяви секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова і начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка про адекватне реагування на загибель українських військовослужбовців у зоні АТО викликали у бойовиків паніку.

Про це пише у Фейсбуці координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Після вчорашніх заяв секретаря РНБОУ О. Турчинова і начальника Генштабу ЗСУ  Муженка адекватно відреагувати на загибель українських військовослужбовців у зоні АТО, в рядах окупаційних військ «1-го АК ДНР» (а також частково – «2-го АК ЛНР») виникла паніка. Посилено поширюються чутки про масове перекидання до лінії розмежування силами АТО артилерійських систем і РСЗВ, а також про підготовку до масштабного використання ВСУ бойової авіації. Згідно з чутками, українські війська будуть використовувати «тактику випаленої землі», застосовуючи артилерію і авіацію по площах", - зазначив він.

За інформацією ІС, командування «1-го АК ДНР» видало наказ категорично заборонити «військовослужбовцям» коментувати ситуацію в частинах і підрозділах, особливо що стосується рівня боєздатності і боєготовності.

"Особовий склад попереджений, що поширення подібної інформації, в т. ч. у вигляді заяв для залучення уваги до проблем у забезпеченні бойовиків, буде жорстко припинятися, до контролю за виконанням даного наказу залучено «МДБ ДНР»", - додав експерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-