Загибель двох бійців під Кримським офіційно підтвердили

Загибель двох бійців під Кримським офіційно підтвердили

Укрінформ
Поблизу села Кримське, що на Луганщині, в результаті наїзду на міну загинуло двоє українських військовослужбовців, ще четверо зазнали поранень.

Про це повідомляє у вівторок прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Увечері 18 липня поблизу села Кримське Новоайдарського району українські військовослужбовці наїхали на міну, закладену ворожою диверсійно-розвідувальною групою. Терористи із влаштованої  засідки обстріляли наших військових з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів. У результаті загинуло двоє військовослужбовців, ще четверо зазнали поранень", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, учора ввечері бойовики відкривали вогонь у напрямку населених пунктів, розташованих на підконтрольній українській владі території Луганщини.

Зокрема, російські найманці з артилерійської зброї та мінометів прицільно обстрілювали житловий масив міста Попасна: було поранено п'ятдесятирічного місцевого жителя, сталося загоряння двох будинків.

Бойовики також били з 120-мм мінометів у напрямку села Новозванівка Попаснянського району. Українські військові змушені були відкрити вогонь у відповідь.

У смт Станиця Луганська внаслідок обстрілу бойовиками з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів та зенітних установок пошкоджено кілька будинків та газопровід високого тиску, але подача газу не припинялася.

Як наголосив голова Луганської обласної держадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, кількість обстрілів збільшується, і це в котрий раз підтверджує, що для незаконних збройних формувань та їх ватажків дотримання Мінських домовленостей не має ніякого значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-