На Чернігівщині у приватному господарстві відкопали авіаційну бомбу

На Чернігівщині у приватному господарстві відкопали авіаційну бомбу

Укрінформ
У м. Новгород-Сіверський на Чернігівщині в одному з приватних господарств під час проведення земельних робіт господар виявив авіаційну бомбу ФАБ-50.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Чернігівській області.

"13 липня о 18:10 до Служби порятунку "101" у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних господарств у районному центрі по вулиці Чалого, 37-річний господар під час проведення земельних робіт виявив предмет, схожий за ознаками на авіаційну бомбу", - йдеться у повідомленні.

Після надходження повідомлення, небезпечне місце одразу було взято під охорону співробітниками Національної поліції. Фахівці районного відділу УДСНС в області, які прибули до місця пригоди, ідентифікували боєприпас, як авіаційну бомбу ФАБ-50 та додатково виявили ще 2 мінометні міни калібром 37 мм та 2 мінометні міни калібром 120 мм часів минулих війн.

14 липня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області вибухонебезпечні предмети були вивезені у спеціально відведене місце за межами населеного пункту та знищені у встановленому порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-