У Житомирі померла друга жертва ДТП за участю екс-міліціонера

У Житомирі померла друга жертва ДТП за участю екс-міліціонера

Укрінформ
Близько 21:00 у середу, 13 липня, у Житомирській дитячій обласній лікарні померла 18-річна Марина Кишаковська з міста Малина, яку збив колишній працівник міліції.

Дівчина протягом п'яти днів перебувала у комі, з якої так і не вийшла.

Таку інформацію сьогодні підтвердили кореспондентові Укрінформу в приймальні головного лікаря обласної лікарні, а також начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

"Стан дівчини був надзвичайно важким, вона весь цей час перебувала в комі, а вчора ввечері померла в лікарні", - зазначила Ващенко.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Малині, що на Житомирщині, 9 липня близько 00:15 колишній працівник міліції, перебуваючи за кермом автомобіля Hyundai, збив двох 18-річних дівчат на пішохідному переході. Внаслідок ДТП одна з постраждалих, Анастасія Сичевська, померла у кареті «швидкої». Іншу ж, Марину Кишаковську, спочатку госпіталізували до реанімаційного відділення Малинського ТМО з тілесними ушкодженнями хребта, роздробленими кістками малого тазу, численними забоями та гематоми.

Під час першочергового опитування 33-річний винуватець аварії вказував на те, що за кермом авто у момент скоєння ДТП перебувала його дружина.

11 липня суд ухвалив рішення щодо взяття під варту колишнього міліціонера без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-