Колишній міліціонер збив на смерть дівчину і втік з місця ДТП

Колишній міліціонер збив на смерть дівчину і втік з місця ДТП

Укрінформ
У місті Малині, що на Житомирщині колишній працівник міліції, перебуваючи за кермом автомобіля Hyundai, збив двох 18-річних дівчат на пішохідному переході. Одна з постраждалих померла у кареті «швидкої», інша - в реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«За уточненими відомостями, за кермом автомобіля «Hyundai» перебував 33-річний чоловік, житель міста Малина, який з місця події втік. Під час встановлення всіх обставин поліцейські знайшли чоловіка та доставили до відділення поліції. Вирішується питання про затримання його відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Затриманий до листопада 2015 року працював у міліції. Під час першочергового опитування він вказував, що за кермом транспортного засобу у момент ДТП перебувала його дружина. Триває подальше з’ясування всіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 00:15 по вул. Грушевського у райцентрі. За попередніми даними, водій автомобіля «Hyundai», рухаючись по вул. Грушевського, здійснив наїзд на двох 18-річних дівчат, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу.

«Унаслідок ДТП одна із пішоходів, 18-річна жителька села Українки померла в кареті швидкої допомоги, інша, місцева жителька, була доставлена до реанімаційного відділення Малинського ТМО з тілесними ушкодженнями», – уточнюють у поліції.

Розпочате розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-