На Сумщині поліцейському довелося стріляти хулігану по ногах

На Сумщині поліцейському довелося стріляти хулігану по ногах

Укрінформ
На Сумщині Роменська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом погрози вбивством працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник прес-служби прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

За її словами, до чергової частини Лебединського відділу поліції 11 липня о 22.29 надійшло повідомлення від громадянина З. про побиття його сестри одним з місцевих. Коли правоохоронці прибули до його помешкання, той поводився агресивно, при цьому тримав у руках косу. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не випускаючи із рок косу та замахуючись нею, чоловік почав рухатися у бік поліцейських.

«Капітан поліції голосно попередив хулігана про можливість застосування відносно нього табельної вогнепальної зброї, проте той на попередження не реагував і продовжував йти у бік поліцейського. Після чого правоохоронець зробив три попереджувальні постріли вгору, Г. на постріли не реагував та намагався завдати удар косою поліцейському. Внаслідок чого правоохоронець зробив два постріли по ногах Г.", - розповіла Науменко.

Вона додала, що після поранення громадянина госпіталізовано до хірургічного відділення Лебединської районної лікарн.

Досудове розслідування у даному провадженні проводиться групою слідчих Лебединського відділу поліції.

Оцінку правомірності дій працівника поліції буде дано прокуратурою Сумської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-