Кличко сподівається, що Рада нарешті вирішить проблеми паркування

Кличко сподівається, що Рада нарешті вирішить проблеми паркування

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради звернутися до своїх однопартійців у Верховній Раді, щоб вони підтримали законопроекти про паркування. 

Про це він заявив під час засідання Київради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми, всі кияни, бачимо транспортний колапс, в якому знаходиться Київ. Ми не маємо юридичних підстав накладати штрафи, ми не маємо юридичних підстав евакуйовувати автівки, і зараз ті парковки, які є в місті, стоять напівпорожні. Вже півтора року у Верховній Раді лежить законопроект щодо паркування, який надає можливість штрафувати водіїв, які невідповідально ставляться до інших громадян, і евакуйовувати ці автівки. Я сподіваюся, що зараз цей законопроект нарешті буде проголосований, який надасть можливість навести порядок у столиці", - сказав Кличко.

Він зазначив, що у вівторок парламент має розглянути законопроекти, які дозволять навести лад з паркуванням.

"Ці закони допоможуть отримати сотні мільйонів гривень, які будуть надходити в бюджет нашого міста... Тому я звернувся зараз до представників політичних сил - "Самопомочі", "Батьківщини" та ін. звернутися до депутатів Верховної Ради підтримати цей законопроект, вкрай важливий для нашого міста", - додав Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-