У Донецькій області прокурор і поліцейський погоріли на хабарі

У Донецькій області прокурор і поліцейський погоріли на хабарі

Укрінформ
У Донецькій області при отриманні хабара в тисячу доларів США викрили прокурора і поліцейського.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«5 липня слідчими першого слідчого відділу Слідчого управління прокуратури Донецької області спільно зі співробітниками об’єднаного штабу СБУ в районі проведення АТО на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США викрито прокурора Артемівської місцевої прокуратури та старшого слідчого СВ Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області», - сказано в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що в Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України звернувся місцевий житель з інформацією про те, що від нього співробітники правоохоронних органів вимагають хабар у сумі 2500 доларів США.

За вказану суму правоохоронці обіцяли повернути чоловікові вилучене під час обшуків майно і закрити порушене проти нього кримінальне провадження. Після переговорів остаточна сума хабара склала 1000 доларів США.

Зараз хабарники затримані, вирішується питання про оголошення їм про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, а також обрання запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-