Одеський податківець погорів на хабарі в 115 тисяч

Одеський податківець погорів на хабарі в 115 тисяч

Укрінформ
Генеральною прокуратурою України спільно з працівниками ГУ БКОЗ СБ України та ГУ ВБ ДФС України затримано керівника відділу податкового органу на одержанні неправомірної вигоди за закриття кримінальних проваджень та неперешкоджання діяльності підприємства.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Викрито начальника відділу СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду від представника суб'єкта господарювання в розмірі майже 115 тис. грн за закриття кримінальних проваджень та неперешкоджання діяльності підприємства. Зловмисника затримано під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 3 тис доларів США, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. Розмір неправомірної вигоди, отриманої ним напередодні, складав 1600 доларів США», - йдеться у повідомленні.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне кримінальне правопорушення винній особі загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-