В Одесі пікетували екстрену

В Одесі пікетували екстрену "земельну" сесію міськради

Укрінформ
Депутатська більшість Одеської міськради зібралась у середу на екстрену позачергову сесію, скликану міським головою Геннадієм Трухановим увечері 27 червня. Сесію пікетують учасники "антитрухановського" майдану.

Скликання позачергової сесії (на день раніше від призначеного чергового пленарного засідання міськради) Труханов пояснив непідготовленістю до запланованого розгляду проекту "Плану зонування території міста Одеси", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні питання прийняття зонінгу в багатьох пунктах не знаходить підтримки з боку одеської громадськості. А значить, проект зонінгу потребує додаткового обговорення. Тому я вважаю, що виносити існуючий проект на сесію міської ради неправильно і передчасно", - зазначив Труханов.

У сесійному залі міськради зареєструвалися 52 депутати, які розглядали винесене на обговорення питання "Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Одеси".

Міський голова, відкриваючи сесію, нагадав, що привітав  мешканку міста Оксану Кобелецьку з народженням п'ятірні - трьох синів  і двох дочок. І уточнив, що породілля отримала від міської влади не трикімнатну, як повідомлялось раніше, а п'ятикімнатну квартиру.

Сесію міськради пікетували більше двохсот учасників "антитрухановського" майдану, які вимагають відставки мера Труханова, звинувачуючи його у подвійному громадянстві та причетності до офшорних схем. У свою чергу, правоохоронці практично повністю оточили будівлю мерії. А вранці, перед початком роботи сесії міськради, поліція перевіряла наметове містечко мітингувальників на наявність зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-